27.11.08

Karniyarik


MAlzemeler : Patlican , kiyma, sogan , havuc, sarimsak maydanoz, sivri biber, zeytinyag, kimyon , karabiber, kirmizibiber , 1 su bardagi su , 1 kasik biber salcasi
Yapilisi: Kiyma , yagda kavrulur, soganlar , biberler ve havuclar minik minik kesilir ve kiymaya ilave edilerek birlikte kavrulur salcada eklenir . Sonrasinda baharatlarla tatlandirilir.Pistikden sonra maydanoz kiyilir üzerine.
Patlicanlarda bol yagda kizartilir
VIDEO ICIN TIKLAYIN ;) 
Patlicanlar firinkabina alinir , icinede kiyma harci konur , ve 1su bardagi suya 1 kasik sacla eklenir bbiraz tuz ve karabiber eklenir ve patlicanlarin üzerine dökülür sonrasinda da firina sürülür.
Firinda üzeri kizarincaya kadar pisirilir. Afiyet Olsun