Evet Efendim bizde acilisimizi yaptik . MAngal sezonunu baslatmis olduk . Cok güzel bir havaydi hem güneslendik hemde izgaramizi yaktik . Izgarayi senlendiren ufak ama büyük tatdlardan bir kac tanesini sizlerle paylasmak istedim ...
Bunlar olmadan bizde mangal olmaz , yani olmazsa olmazlardan :))
BUYRUN Tarfiler
Domatez salatasi ama bordo sogan esliginde ve sogani costuuruuuun ..
Haydari :: yogurt , beyaz peynir, dereotu, kimyon , tuz,nane , sarimsak üzeri icin zeytin yag ..
MAntarlarin disi silinir yikanmaz hatta fircasi vardi fircalanir , mangala konur ve sonrasinda üzerine zeytinyag , karabiber ve tuz konur ,
etin yaninda cok lezzetli olur
Bu tavuk gögsü ,digerler etleri esim hazirladi , onun marinesinde sogan yerine sarimsak ve taze kekik vardi diger malzemeler ayniydi. Ama her ikiside lezzetliydi .
Eti MArine etmek icin : : Süt , zeytinyag, sogan ve istenilen baharatllar eklenir ve posete konur( bence daha pratik posetle) pisirmeden önce en az 3 saat beklemesi gerekiyor.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen