MAlzeMELER
et
- nohut
- bezelye
- sogan
- patates
- havuc
- bibersalcasi , tuz , ve zeytinyag
YAPILISI :::
Et iyice pisirilir ,
- sonrasinda pistikten ve kendi suyunu cektikten sonra
- soganlar , patatesler ,havuclar , bezelyeler, nohutlar :)) aslinda ne malzeme varsa salcasi da dahil eklenir ve bir dakika kavrulur ve suyu ilave edilir . (nohutlarim haslanmis ti )
- tuzuda koyulduktan sonra 10 dk da piser , afiyet olsun
- yanina pilav
Afiyet Olsun
Ufak bir hatirlatma : kizartmalari kesinlikle firinda yapin ne kizartmak istiyorsaniz tuzunu ve yagsini üzerine dökün ve karistirin sonrasindada firinlayin . Cok hafif ve daha saglikli oluyor :))
Firinda Patlican ve üzerine yogurt kirmizi toz biber ve zeytinyag :)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen