26.03.12

Cekilis cicileri youtube da :)



youtube.com/azideev detaylar kanalimda ;) herkese bol sanslar 

6 Kommentare:

Tuba Şahin hat gesagt…

Azide hanım mrb çekilişinize katılmak istiyorum koyukirmizi1 adıyla yorum da yazdım fakat o hesabı kapatmak durumunda kaldım haksızlık olmasın diye yeni hesabımla 2. kez yorum da yazmıyorum olur da kazanırsam hesabı kapattığım için alamazsam üzülürüm.Bu yuzden bilginiz olsun sonra inandıramam onun ben olduğuma.Şimdiden çok tşk ederim.Kızınızın doğumgunu, sizin anneler gününüz, eşinizin de babalar günü kutlu olsun =)

Azide Hobi hat gesagt…
Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.
Azide Hobi hat gesagt…

Ilk biraktiginiz yorumunuzu sildim simdi tekrar yeni hesabinizla katilabilirsiniz . Güzel dilekleriniz icin de cok tesekkürler ;) Bol Sanslar diliyorum .

Tuba Şahin hat gesagt…

Tesekkur ederim Azide hanım bu vesileyle de söyleyeyim videolarınız bağımlılık oldu benim için çok içtensiniz =)

Anonym hat gesagt…

selamlar Azide Hanım nasılsınız?internette sitenizi rastgele buldum ama verdiğiniz açma,poğaça ve kek tariflerini denedim sonuçlar mükemmel oldu tadına bakanlar çok beğendi size çok teşekkür ediyorum her konuda çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz.bir şey soracaktım.tavsiye ettiğiniz essence i love extreme mascarayı internet üzerinden sipariş vermek istedim ama hiçbir kozmetik firmasında bulamadım yabancı dildeki sitelerde çıktı ama ben anlayamadım sizce nasıl alabilirim ya da temin edebilirim bana yardımcı olabilir misiniz?şimdiden çok teşekkürler eşiniz ve çocuğunuzla sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.

Azide Hobi hat gesagt…

Selamlar , öncelikle güzel dilekleriniz ve yorumunuz icin cooooook tesekkürler . AMA Ben size MAlesef bu Essence konusunda cok yardimci olmak isterdim ama benim bildigim kadariyla TRye satis vs yok sanirim ve aslinda EBAY den yani belki bulabilirsiniz ama dedigim gibi TR dekilerden sorsaniz cok daha iyi olur onlar nasil ulasiyorlar diye ki alinabildigini sanmiyorum ...
Bende size Güzel Günler diliyorum .Hoscakalin .