Resimler biraz taksik taksik oldu :)
Malzemeler . hazir pandispanya 2 katli
Kremasi icin
- 4 yemek kasigi seker ,
- 3 yemek kasigi un ,
- 700 lt süt ,
- 1 paket mascarpone (kaymakla ayni)
1 yumurta sarisi su ::::::::::::::: sütü ,yumurta sarisini ,unu ve sekeri karistirip ocaga aliyoruz kivaminii ayarlaip bistikten sonra ocaktan alip biraz ilidiktan sonra kaymagi(mascarponeyi ) ekleyip karistiriyoruz. kenera aliyoruz
Isklatmak icin : granül kahve ve su .....Üzeri icin kakao
Kahveyle pandispanyayi sirayla islatip üzerine kremadan sürüp sonrasinda üzerine ikinci kati koyup yine ayni islemi yapip son katta kremayi koyduktan sonra üzerine kakaoyu serpiyoruz . Buzdolabinda soguduktansonra servise hazir
NOT : Aman dikkat kremayi en üst katinada koyucagiz unutmayin ben unutup aralara bol bol kullandim sonra idare etmeye calistim .