Resimler biraz taksik taksik oldu :)
Malzemeler . hazir pandispanya 2 katli
Kremasi icin
- 4 yemek kasigi seker ,
- 3 yemek kasigi un ,
- 700 lt süt ,
- 1 paket mascarpone (kaymakla ayni)
1 yumurta sarisi su ::::::::::::::: sütü ,yumurta sarisini ,unu ve sekeri karistirip ocaga aliyoruz kivaminii ayarlaip bistikten sonra ocaktan alip biraz ilidiktan sonra kaymagi(mascarponeyi ) ekleyip karistiriyoruz. kenera aliyoruz
Isklatmak icin : granül kahve ve su .....Üzeri icin kakao
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uInfyaRB32Zfzs7icRKM6kkLuQrSd3qsRaNVg2C2u3ZOLTWnP9DbDIsC2nC9gAzl4NqRIJLMAWCV3MrUCsvalOdMdKQaDYmo4qLNrIOJ8vQ6ur8dqTAJ70Qu7S944Wuew=s0-d)
Kahveyle pandispanyayi sirayla islatip üzerine kremadan sürüp sonrasinda üzerine ikinci kati koyup yine ayni islemi yapip son katta kremayi koyduktan sonra üzerine kakaoyu serpiyoruz . Buzdolabinda soguduktansonra servise hazir
NOT : Aman dikkat kremayi en üst katinada koyucagiz unutmayin ben unutup aralara bol bol kullandim sonra idare etmeye calistim .