04.05.10

Bebegimiz Dünyaya geldi :)

Uzun zamandir bekledigimiz Bebegimiz dünyaya geldi ...
Arayan soran herkese cok tesekkürler :))

Allahim isteyen herkese bu güzelligi yasatsin ......









Özellikle CANLARIM ailem annem , babam , ablam kardeslerim ve Abim hepinize cok teskkürler . Sizleri coook Seviyorum ...Bütün hediyeleriniz icin sevginiz ilginiz icin COOOOOOK Sagolun ...Canim Nurgülcügüüüüüüm sanada hersey icin teskkür ederim canim ... Hepinizi COk Seviyorum ....
Bebegime sadece 4 parca esya aldim gerisi Türkiyeden canim ailemden geldi ..

4 Kommentare:

Kevser - Elda'nin Annesi hat gesagt…

Canim,
blogundan güzel haberlerini bekliyordum acikcas.
Allah anali-babali ve saglikli bir sekilde büyütmeyi nasip etsin. Minik meleginizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Sevgiler

Azide Hobi hat gesagt…

Cok teskkürederim .. Allah isteyen herkese nasip etsin ...

Ayse hat gesagt…

merhaba azide,

dubai'dan selam! senin blog'unu seve seve okudum yalniz kizinin fotografini yuklemedin mi yoksa ben mi gormedim? cok merak ettim :))

ustelik ellerine emegine saglik yemek tarifelerin icin. banu atabay diye bir hanimefendi var onu youtube'dan misal bulabilirsin. o da super yemek tarifeleri veriyor (senden iyi olmasin).

kizini da seni de cok merak ettim :)

tekrar cok selam gonderiyorum gurbetten.

liebe gruesse in das schoene NRW!

ayse.

Azide Hobi hat gesagt…

SElamlar Sevgili Ayse Hanim ,
Kusura bakmayin buradaki yorumlara cok fazla bakamiyorum , Kizimin fotosunu hayir yayinlamiyorum hatta benim yada ailemin herhangi bir üyesininde fotosu yok ve bunun cok daha saglikli yani uygun buluyorum . Bilmedigim kisilerin beni kizimi görmesini istemiyorum herkes cok iyi niyetli veya pozitif enerji yüklü degiller :)) MAlum hepimiz biliyoruz . O sebebden yayinlamiyorum ama bazi SINIRLAR dahilinde birseyleri paylasiyorum ;)
Banu hanimin videolarini gördüm ama benim tercihim daha ziyade Annem :D ve ablam mutfak konusunda hem tarihi hemde cok genis bir mutfak kültürleri var :)) mübala gibi olmasin ama Üstadlarim onlar ;) Youtube kanalimda üyelerdenmisiniz Ayse Hanim orada bazi ekledigim videolari burada yayinlamiyorum , yotube özel kalsin diye ( ufakda bir tio veriyim dedim)

Bendende Dubaiye cok selamlar güzel günler diliyorum Size

LG Azide ;)