05.09.10

ispanak dolgulu firinda makarna ve Bruschetta

kabin kenarlari maalesef cok bulasti :)  ama soslu yemek olunca bu kacinilmaz ;)
jumbo Makarna doldurulucak makarna
ic malzemesi :  ispanak , mozarella baharatlar
üzeri icin : domatez sosu , mozarella , kasar peynir , parmezan




Makarnalari haslamadan icleri malzemelrle doldurulur.
üzeri icin domatez sosu yapilir .
Doldurulmus makarnalarin üzerine sos konur ve en üstüne biraz pisirdikten sonra peynirler konur ve firinda üzeri kizarincaya kadar pisirilir.
........................................................................................................................

Bruschetta

ekmekler kizartilir . üzeri icin   eknekler kizartildiktan sonra sicakken sarimsak sürülür  .
Bir kapta domatez ,feslegen, sogan kücük kücük dogranir yag limon ile karistirilir.kizarmis ekmeklerin üzerine konur ...
Afiyet Olsun


Keine Kommentare: