ic Malzemesi icin
- ispanak
- tuz, karabiber, muskat(hint cevizi)
- peynir ( ben parmesan cok sevdigim icin onu kullandim)
Besamal icin : süt, tereyag, un
- Krepleri yapilip kenara konur.
- un , süt un ve tereyagdan besamel hazirlanilir.
- icini hazirlamak icin , ispanaklari ve baharatlari ve parmesan karistirilir.
- Yapilan cizlaklarin icine malzemeler eklenir( ben bazilarinin icine 1 kasik besamelde koydum , öylede olabiliyor)
- resimlerde de görüldügü gibi katlanir. üzerlerine önce kasar ve sonrasindada kasar eklenir.
- 200 derecede üzeri kizarincaya kadar pisirilir.
Cok lezzetli oluyor ve dedgim gibi kreplerin icine biraz besamelde eklenebilir ben iki türlüde yapiyorum ... Umarim memnun kalirsiniz :))
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen