26.08.09

Etli Türlü Yemek


MAlzeMELER


et
  • nohut
  • bezelye
  • sogan
  • patates
  • havuc
  • bibersalcasi , tuz , ve zeytinyag
Cok basit bir tarif mutfakta kokularla bogusmamak icin hizli oldu :) Uzun zamandir yaptigim ilk yemek
YAPILISI :::
Et iyice pisirilir ,
  • sonrasinda pistikten ve kendi suyunu cektikten sonra
  • soganlar , patatesler ,havuclar , bezelyeler, nohutlar :)) aslinda ne malzeme varsa salcasi da dahil eklenir ve bir dakika kavrulur ve suyu ilave edilir . (nohutlarim haslanmis ti )
  • tuzuda koyulduktan sonra 10 dk da piser , afiyet olsun
  • yanina pilav

Afiyet Olsun

Ufak bir hatirlatma : kizartmalari kesinlikle firinda yapin ne kizartmak istiyorsaniz tuzunu ve yagsini üzerine dökün ve karistirin sonrasindada firinlayin . Cok hafif ve daha saglikli oluyor :))



Firinda Patlican ve üzerine yogurt kirmizi toz biber ve zeytinyag :)

Keine Kommentare: